BUG Mafia de clasa 6a

Eram prin clasa a 6a si impreuna cu alti doi prieteni vroiam sa ne facem o trupa. Microfoane improvizate din periile surorilor, spreiuri sau spume de ras ale tatilor ori pixuri, sala de repetitii in casa unuia dintre noi, probe, planuri, etc. Am trecut de la Animalx, 3SE, la BUG Mafia.

Gata, ne hotaraseram ! Iesim pe scena la urmatoru bal dandu-ne drept BUG Mafia. In perioada aia melodia “1, 2 si 3 de 0” rupea toate topurile si era perfect pentru noi.Io eram Uzi, ceilalti, evident, Tataee si Caddy. Bineinteles ca urma sa faceam playback.

Ne-am facut curaj, am repetat de zeci de ori, apoi am vorbit cu cineva de la scoala sa ne faca loc sa cantam intr-o pauza, la Balului Bobocilor.

.

Ziua X se apropia si nu stiam de unde puteam face rost de o caseta audio cu melodia pentru ca noi o aveam pe calculator, iar cei de la scoala, care aduceau sistemu audio la Casa de Cultura, aveau o combina pentru melodii.

Imi aduc aminte ca am gasit o caseta cu Mafia originala, la cineva, dar nu era cenzurata. Ce sa facem, ca am gasit-o si fix in ziua cu balu, ba chiar mai erau cateva ore pana incepea si nu ne puteam duce cu ea necenzurata. Asa ca am luat-o la mine acasa si, fara a sti posesoru casetei, am bagat-o in casetofonu meu si acolo unde isi baga mafia organu, dadeam pe rec si cenzuram. In fine, a iesit ceva cam aiurea ca se auzea un bazait tembel in loc de cuvinte porcoase.

.

Am luat-o repede si am fugit la bal. Acolo, emotii teribile. Vine si pauza in care trebuie sa intram, ne luam toti trei microfoanele si pornim agale, dar cu tupeu, pe scena.

Eram trei aia mici, chiar foarte mici, cu niste microfoane in mana, pe o scena mare in fata a sute de oameni.

Porneste melodia si in urmatoarele 3 minute m-am simtit fantastic. Oamenii aplaudau, noi ne simteam periculosi, ce sa mai, a fost teribil. Ne-a iesit mai bine ca alora de la BUG :)). Nu se astepta nimeni sa iesim pe scena si sa facem asa ceva in clasa a 6a. Nici nu va pot descrie cum m-am simtit cand a venit partea mea de cantat, sau pleibecait’, la final….pff…..ma simteam fabulos, mai ales ca aia din sala cantau si ei, faceau galagie, le placea.

Dupa, toti ne-au felicitat, chiar toti, si nimeni nu pricepea ce ne-a venit si cum am avut tupeu sa ‘cantam’ melodia aia in fata profesorilor, noi la 10-11 ani.

.

De atunci am mai fost chemati sa mai dam cu pleibecu’ si pe la alte evenimente scolare. Aveam si o filmare tare cand soramea cu alte fete, care erau mai mari, ne frezau si ne pregateau de iesirea pe scena si filmarea de la balu de sfarsit de an, cred, facut pe stadion, unde iar am dat cu vocea vida in spectatori. Din pacate, am sters-o din greseala…..

De atunci au mai iesit si altii mai mari ca noi si au facut aceeasi chestiune. E bine ca am inspirat multimea :)).

.

Imi placea ca nu ma interesau asemenea combinatii ca : bal de sfarsit de an, diplome – bug mafia, cuvinte semi-porcoase, imbracat obsecen in raport cu evenimentu. Uite o poza cu mine cand am cantat aceeasi melodie la un bal de sfarsit de an tinut la Casa de Cultura. Aveam tepi, pantaloni 3sferturi si eram, impreuna cu ceilalti doi, singurii diferiti din multimea imbracata la costum in doua culori. A, am urcat apoi sa iau diploma, aveam si coronita ca se putra, da’ nu a avut cu sa mi-o puna pe cap din cauza tepilor.

Frumos, intens si colorat !

Tags: