Sistemul Monetar (4)

E un subiect al dracu de complicat privind situatia actuala de pe planeta Pamant, dar si un subiect tamp raportand la specia umana.

Adica, e complicat de dezbatut un asemenea subiect gandind din si prin situatia actuala (oameni bogati, fotbalisti, elevi, muncitori, firme, shoping, politicieni, tari, religii, samd) DAR e extrem de usor raportandu-te la realitate, adica la fiinta umana : din ce e compusa o fiinta umana, cum functioneaza ea, cum se dezvolta, ce ii e necesar pentru a supravietui, uneltele necesare ei (tehnologia si stiinta), samd.

.

Am incercat prin 3 articole deloc populare (demonstrand gradu de prostie/om si motivu pana la urma al articolelor), dar ale dracu de gandite, sa demonstrez rahatu in care ne aflam, adica sistemu monetar.

In mare :

1. Am prezentat dovada conform careia daca se poate crea abundenta (in special a hranei si serviciilor) atunci sistemu monetar ar disparea de tot, iar abundenta se poate crea.

2. V-am prezentat situatii peste care am dat de-a lungu vietii si care pun sistemu monetar intr-o lumina de Lucifer drogat peste lmita.

3. Am incercat sa va fac sa va imaginati daca un sistem precum unu monetar ar fi acceptat de catre voi daca ati auzi pentru prima data de el.

.

De tinut cont ca nu am mai prezentat colapsu sistemului monetar, colaps prevazut de ani buni de zile, si nu de Nostradamus ci de ‘economisti’ prin calcule, sau colaps dedus si de niste oameni extrem de definiti in comportamentu lor genial precum Jacque Fresco, Peter Joseph sau altii.

.

Demonstratia mea s-a bazat pe experienta si logica unei fiinte umane capabile sa analizeze orice situatie dintr-un punct de vedere neutru. Mai mult de atat nu pot analiza, dar cred ca e cea mai buna analiza. Daca am dreptate macar 30% din tot ce am balmajit in astea 4 articole, atunci situatia e atat de grava incat devine penibila prin neinteresu celorlalti. E pacat. E ca si cum ai incerca sa vorbesti cu niste surdo-muti.

.

Daca nici acum nu te-am convins de realitatea sistemului monetar, mai am o ultima arma : TU.

Dimineata iesi in pijamaua in care te-ai trezit, pe strada. Mergi catre nicaieri, doar asa simtindu-te bine ca esti fiinta umana pe un glob imens intre atatea alte globuri sau alte forme misterioase, forte si legi incredibile. Atat sa faci !

Uite ce cred ca se va intampla cu tine : vei atrage priviri suspecte, sau chiar comportamente violente; vei da peste restrictii (de la a trece strada, la a nu avea voie sa intri in anumite magazine pentru costumatia pe care o ai); iti va veni foame, ce faci ?; intri intr-un supermarchet’ plin de mancare si iti faci un senvis’….te aresteaza? te amendeaza ? te lasa careva?. Vei putea muri de foame; nu vei avea unde sa stai, sa dormi…..pot continua la infinit, da’ tu sa nu ma crezi, incearca !  Serios, ia incearca, si tragi tu singurel concluziile asupra lumii in care traiesti si care te-a fraierit ca esti liber si totu e ok.

.

Acum ca am incheiat cu un subiect despre care as fi vorbit ani de zile bazandu-ma pe niste dovezi solide, imi voi continua ‘munca’ si va voi prezenta alte tone de documentare, clipuri si articole despre solutii privind rahatu in care ne aflam cu totii, rahat mai mult sau mai putin mirositor pentru unii decat pentru altii.

Tags: