Sugativele scelerate

Uite ca nu as fi bagat asemenea subiecte, da’ am zarit un clip care ma amuza si socheaza in acelasi timp : Leidi’ Gaga imbracata intr-o rochie facuta din carne.

Frate daca e pe bune te ia cu fiori pentru ca realizezi ca se intampla precum in filmele alea gen Idiocracy unde oamenii o iau razna total.


M-am amuzat teribil la unele comentarii de pe 220, de genu : ” Abea astept sa o vad imbracata si in rahat “, ” Iti urez acum sa faci o fizita prin savana Africana ” sau ” Frate io n-am ce pune la gratar si asta sta cu ceafa de porc pe cap “, da’  gandindu-ma la niste amarasteni de prin Romania, sa zicem, imi vine sa fac lumina prin ea cu o puscoaca’ daca e pe bune. Daca e o facatura pentru presa, atunci tot nesimtire se cheama, tot purici’ insetati dupa publicitate de orice fel.

Uitati-va si la Sher’ aia, alta posedata de mediu…..nu am absolut cu imbracamintea nimanui, in afara de vreuna compusa din carne, da’ am ceva cu unii disperati ce se imbraca’cat mai ciudat pentru a atrage atentia asupra lor. Sugativele de popularitate :

no images were found

Oricum, ‘vedetele’ astea au luat-o razna complet. Sunt prinse de mediu ala competitiv-frichii’ si incearca toate sa para cat mai ciudate, poate puncteaza la originalitate.

Semi-zei in ochii prostilor de rand, nebuni in mediu lor.

O lume scarbos de scelerata.

Tags:  ,