Solutie pentru criza din Romania

Articolu e concentrat si documentat, dar nu il vei intelege.

Vreti solutii ? Vreti sa nu mai zbierati degeaba ? Suna a telesoping’, da’ solutia e tangibila, numai ca tu esti defect.

Romania, impreuna cu alte tari pot iesi din rahat simplu.

1. De ce e criza mondiala ? De ce e Romania in colaps, impreuna cu alte tari ?

Simplu bai cap de para, pentru ca sistemu dominant pe planeta Pamant se numeste SISTEMUL MONETAR. Nu e Romania, nu e alta tara, suntem toti. Nu e criza in Romania, e criza peste tot.

.

2. Pentru ca tu, ca cetatean (fiinta ciudata), sa cumperi papica, bauturica, sa ai casa, masina, obiecte de orice fel, sau internet si alte sercivii, trebuie sa ai BANI. Acum vine jmecheria : ca sa ai bani trebuie sa ii obti, iar singura metoda in sistemu monetar e MUNCA.

.

3. Munca e inlocuita de masinarii, adica totu se automatizeaza din ce in ce mai mult. E mai ieftin, mai productiv, mai sigur, mai eficient.

=>

Tu, ca cetatean, nu vei mai avea putere de cumparare pentru ca locuri de munca nu vor mai exista, iar solutia nu poate veni de la vreun costumat (parlamentar) roman pentru ca suntem toti in aceeasi oala, iar ceilalti nu au ce sa inventeze pentru ca tu sa mai ai putere de cumparare.

THEN / SO /ASA CA

Vrei sa iesi din cacat, intereseaza-te despre Venus Project, un nou sistem planetar de organizare. Un sistem fara locuri de munca, fara frica de a muri de foame. Nu razboaie, nu sclavie, abundenta marfurilor si serviciilor, nu conducere.

Solutia asta e SF pentru tine, stiu, da’ lasa-ma sa te iau de urechi in doua randuri :

Daca ti se prezinta un ceva, sistem, chestiune, in care e vorba despre o imbunatatire a vietii tale si a celorlalti, nici nu mai tinem cont ca situatia ta prezenta e una subreda, limitata, ATUNCI, DACA, tu nu prezinti un minim de interes, nu conteaza ca e VEnus Project, Alba ca Zapada, Star Treck, daca nu prezinti niciun fel de interes in a analiza posibilitatea schimbarii in bine a vietii tale, ATUNCI e ceva in neregula cu tine. Si asta se numeste homeostazie.

E simplu, tu esti de vina, si io nu te pot ajuta. Lupta-te cu tine !

.

Solutia e gandita de mai bine de 40 de ani si documentata stiintific. Poate fi aplicata de ieri. Nu te intereseaza, imi pare rau de starea homeostazica in care te afli.

Tags: