Femeie. Vorbit la mobil. 1928. Charlie Chaplin.

Hai ca am rezumat in titlu.

Uite ce am auzit, sau ce am vazut : un baiat a postat o filmare pe net in care spune ca o femeie a fost inregistrata, intr-un film de-al lu Charlie Chaplin, cum ca vorbea la telefon mobil. A devenit stire filmarea si am auzit ca a ajuns si prin Romania.

Oke. Acum stim ca mobilele au aparut cam prin ’80, asa ca pare tare subiectu. E de OTV, ce sa mai.

Da hai sa nu facem misto ca e ceva mai serios aici.

Mai intai priviti clipu :

Ziceam ca e serioasa treba pentru reactia oamenilor care nu realizeaza ca nici macar nu gandesc, ci doar emit sunete din ce au retinut din mediu in care au crescut, un fel de imitatori.

Daca anlizam imaginile poate fi vorba de o poseta, ca asa se purtau pe atunci, din’alea mici, si femeia se ferea de soare cu ea. Mai vorbea si cu barbatu ce trecuse prin imagine. Ori era o chestie din asta, ce era la moda pe atunci, si duduia canta, sau cine stie ce dracu spunea. Poti contempla miliarde de scenarii, aia cu mobilu e normala pentru creierele molatece prezente, pentru ca daca se descoperea filmarea acum 40j de ani, ziceau oamenii ca e din viitor si ca are un walkie talkie. Ce, auzisera oamenii de mobile !?

Oamenii o asociaza cu o fantoma, sau o femeie din viitor, da’ asta datorita lipsei de informatii. Daca ai avea habar din ce esti format si cum functionezi ti-ar disparea conceptu de fantoma, spirit; daca zici ca e din viitor, inseamna ca nu sti cum functioneaza telefoanele mobile. Pai daca era din viitor, cu cine vorbea in 1928 !? Unde era’ satelitii !? A, si foarte bine s-a asortat cu imbracamintea pentru 1928, vad ca era in pas cu moda. Vroia sa se camufleze !? Posibil, de aia si-a scos mobilu.

Ma rog, stiu, e stupid sa stai sa analizezi asa, tocmai de asta e treaba serioasa pentru ca realizezi cat de tantalai si prostovani, sau mai bine zis slab informati, sunt oamenii prezentului.

Neintelesu in prezent, nu e deloc neinteles pentru ca e atribuit imediat religiei, divinitatii, acum calatoritului in timp….depinde in ce era ne aflam.

A, stai asa, nu am cum sa zic’ca nu era mobil, normal, da’ cum de poti tu sa zici asa ceva !?

La fel cum nu pot sa spun ca Dumnezeu nu exista, doar tu care crezi poti demonstra ca exista….

Tags: