Putina pauza, dar…..

Se lucreaza intens ;), se munceste imens…..se termina si rima.

Pe teoertic.com s-au rarit articolele pentru ca se lucreaza la ceva. Poate, daca esti cuminte, vei sti si la ce. Ai rabdare.

Sper ca in cateva saptamani siteul sa intre in normaliate pentru ca, si asa, am o tona de articole, multe incadrabile in ReC, + 1752 de idei noi. O sa mai bag clipuri, poate documentare, dar nu cred ca articole pentru ca nu am timp.

Ma gandeam sa stii……

Acum poate iti dau de ‘lucru’ :

Niste filme bune vazute in ultima perioada, dar despre care nu am timp sa fac articole acum :

– Inception : o idee tare, dar subiectul de la care a pornit e cam jalnic (iar coruptie, iar oameni de afaceri, iar mafioti). Parca e prea grabit uneori si, datorita subeictului (vise, semnificatii) va entuziasma oamenii deja primitivi. E interesant si merita vazut.

– Scoop 2006 : e extrem de tare. Un thriller-comedie roamntica, dar facut extrem de bine. Dialoguri bune, sfarsit surprinzator. Bun film.

– Whatever Works : ia de urechi religia. E un film mistocaret, extrem de amuaznt si critic. Bun.

– Buried 2010 : foarte bun. Un actor, un cosciug si un telefon. Original, bun.

Altele :

– cica pe 7 decembrie vror oamenii sa se duca sa retraga masiv banii din banci pentru a pica sistemu monetar. Probabil o duda data pe net, probabil nu….om vedea.

– Zeitgeist Moving Forward iese pe 11 ianuarie 2011. Cred ca va fi destul de tare tinand cont de pozele astea de la productia lui : http://www.facebook.com/group.php?gid=275614092451#!/group.php?gid=275614092451&v=photos

Plus ca am auzit ca va juca si un actor cunoscut in el.

O sa mai bag in INFO asemenea date, INFOu ala de sus din dreapta.

Gata ca nu am timp.

Hai pa.

Tags: