| Lumea in care traiesti |

Oameni buni,  incercati sa vad indepartati de ideile astea SF   : Noua Ordine Mondiala, extraterestrii, paranormal,fiinte divine , conspiratii,  planuri secrete,  tot felu de tampenii.

(Si cu asta am intrat direct in „pita”).de-a dreptul hilar

Iar aceasta „pita „ despre care vorbesc este viziunea mea asupra lumii.

O viziune plictisitoare si simpla dar foarte apropiata de adevar. (articolul nu o sa fie chiar asa plictisitor asa ca citeste in continuare 😀 )

.

Sunt 3 mari teorii pe care daca le elimini lumea se schima destul de mult.

Am sa iau 2 din ele pentru ca de religie s-a ocupat T3or3tic destul . Imi raman teoriile despre extaterestrii si marile planuri ale „conducatorilor” lumii care includ noua ordine mondiala , codex alimentarius , inrobirea populatiei si tot felul de planuri bine gandite si bine puse la punct.

O sa revin la conspiratii mai incolo dar acum va trebui sa intelegi un mic concept pentru care e nevoie de o minte foarte foarte deschisa.

Deci pentru cateva minute incearca sa ignori tot ce stiai despre lumea in care traiesti.

.

Buuun acum,  imagineaza-ti urmatoarea chestie :

Un sistem in care toti oamenii sunt absolut egali si toate bunurile si ideile sunt impartite in mod egal fara discriminare. Ganditi-va ce s-ar intampla daca toti oamenii ar gandi precum Ghandi sau mai bine Jacque Fresco .  Daca toti si-ar dezvolta potentialul la maxim (mai pe inteles).

.
Intr-un asemenea sistem ar exista atata bogatie materiala. spirituala , ideologica, filozofica si tot ce mai vreti voi.

Pentru ca toti ar lucra si ar gandi in aceeasi directie si ar exista transparenta in idei.

.

Luati ca exemplu natura:

O furnica , ce dracu poate face o furnica??? Singura?? NIMIC. Ce pot face 100?? Ehh  pot cara cateva graunte de colo colo…

Dar 500,000???

Fiti atenti aici

.

Asta se realizeaza cand o colonie de cateva zeci de mii de furnici, FURNICI , taica alea mici, niste prapadite de furnici au facut chestia aia. Lucrand si gandind in aceeasi directie, TOATE au avut un scop comun .

Daca noi am reusi sa copiem mentalitatea si sistemul social al acestor mici vietati am putea realiza lucruri care sunt cu ani lumina peste cele mai indraznete vise ale celui mai indraznet om de pe pamant. (bine poate am exagerat un pic aici , dar ai prins ideea).

.
Si cand zic sa copiem sistemul lor,  ma refer strict la faptul ca toate gandesc si muncesc pentru acelasi scop : dezvoltarea coloniei .

Acelasi scop comun ar trebui sa il avem cu totii : dezvoltarea armonioasa a omenirii , si a intregii planete,   pana la urma.

.
Aici sa nu se inteleaga gresit, nu e nevoie ca fiecare dintre noi sa lucreze in fiecare zi, sa dezvolte ceva sau sa vina cu vreo idee mareata , NU , nu-i nevoie de 7 miliarde de Einstein-ii.

E de ajuns sa-ti porti singur de grija (dar o sa ai roboti pentru asta , pentru apa, hrana, energie…) si sa nu le stai altora in cale iar daca reusesti sa si contribui cu ceva ar fi minunat .

.

Acum daca iei in considerare ideea de mai sus si revi in lumea actuala toate acele conspiratii dispar.

Nu exista nici un plan de inrobire a populatiei si nici extaraterestrii  care sa ne fi vizitat . Hai sa si explic de ce.

.

Daca am fi avut contact cu extraterestrii atunci mai mult ca sigur am fi cunoscut o civilizatie care traieste intr-un sistem descris mai sus . DE CE??

.
1 Numai o astfel de societate ar putea avansa tehnologic atat de mult incat sa calatoreasca ani lumina.
2 Orice alt tip de organizare ar duce numai la razboaie , coruptie, ura, egoism si pana la urma cu cat mai avansata tehnologia cu atat sunt mai mari gaurile facute de bombite iar in final s-ar ajunge la autodistrugere . O chestie de care noi ne apropiem hilar de rapid.

.
Si deci daca extraterestrii ar fi ajuns pe Pamant mai mult ca sigur ne-ar fi dat o mana de ajutor. Pentru ca ei ar fi inteles zicala „cu cat mai multi cu atat mai bine”. Fiintele astea fiind atat de avansate  nu ar avea de ce sa ne invadeze , sa ne faca sclavii lor , sau sa fure din resursele Pamantului.  Avand in vedere tehnologia de care e nevoie sa calatoresti ani lumina si abundenta planetelor in univers aceste scenarii sunt de-a dreptul hilare.

.

La fel si pentru grupurile care se presupune ca vor sa inrobeasca populatia lumii.

Se presupune ca oamenii astia (cei care conduc lumea)  sunt asa de isteti incat pot controla vietile a 7 miliarde de oameni , deci  ar trebui sa-si dea seama ca daca ar trezi aceste 7 miliarde  de oameni si i-ar educa corespunzator nu numai ca vor fi mai bogati decat sunt acum ci de cateva zeci de ori  ,poate mai mult. (aici nu vorbesc  numai de bogatiile materiale ci de mult mai mult , este vorba de relatiile cu oameni , de informatie , experiente … ).

.

Inca odata , oricat de egoist ai fi (asa ca mine) oricate bogatii vrei pentru tine , intr-un final  iti vei da seama ca cele mai multe lucruri le vom putea realiza doar daca lucram si gandim toti in aceeasi directie.

Da sunt de acord ca exista multe corporatii si grupuri de oameni care recurg la fapte extrem de egoiste si foarte distructive. Dar toate astea se datoreaza exclusiv mentalitatii cu care au crescut. Dar daca chiar exista un grup restrans de oameni care are tot felu de planuri de exterminare  in masa , sau de inrobire a populatiei atunci oamenii aia sunt mai prosti decat este necesar si nu o sa le iasa. Oricum ai lua-o tot acolo ajungi.

,

Sunt multe de argumentat si de dovedit dar ideea e simpla :

Lumea in care traim este simpla si plictisitoare (dar cu un potential urias) fara fenomene paranormale , conspiratii , fiinte mistice , sau alieni printre noi.

Iar cei care sunt de alta parere , va rog  veniti cu argumente solide  sau mai bine cu DOVEZI .

 


Tags: