Omu ‘nu stiu’ si prostii planetei

Cum n-am prea dat prin Romania in ultima perioada si la tv nu ma mai uit de ani de zile, am ‘omis’ moda de aici cu ‘nu stiu’. In mare e vorba despre clipu asta, chipurile reimitat la infinit de maimutoii de la televizor, si transformat in model de amuzament pentru oile crete ale planetei, respectiv Romaniei.

Clipu e genial, dar intr-un alt mod decat te gandesti acum. Uita-te la el sa vezi daca ai sesizat ceea ce au ratat toti..

.

Oke, acum vine partea tare ce demonstreaza perfect naivitatea, pe care altii o numesc aroganta, a oamenilor normali (dpdv social) : omu din clip a spus cel mai inteligent lucru pe care l-am auzit din gura vreunui roman, si anume “nu stiu”. A fost intrebat ceva din gramatica si omu sincer a spus ca nu stie d’astea. Acum, care mai are puterea creierala’ sa spuna asa ceva !? Toti isi dau cu parerea despre absolut orice, ca asa ‘e ei’ aroganti, dar de fapt naivi, iar omu asta a fost genial de sincer, mai ales ca era o intrebare despre gramatica, o alta religie moderna.

.

Ia clipu si mai uita-te o data sa vezi cat de genial a fost omu si cat ar fi trebuit sa invete lumea de la el.

Ca o spune amuzant, e altceva si e subiectiv, ca si io vazusem clipu acum luni bune de zile si mi-a venit sa rad de felu cum a spus-o, da’ asta e alta poveste, o alta privire asupra unui eveniment, privire naiv-prosteasca dezvoltata de sistemu in curs.

.

Unii l-au invitat pe la nush’ ce showuri si au facut misto de el, si vorbim despre asta in alt articol, pentru ca e extrem de interesanta si partea cu ‘ facutu misto de cineva ‘.

Inca o data, concentreaza-te, si vezi din nou clipu. O sa realizezi ca a spus cel mai inteligent lucru si toti au facut misto de el, dovedind stiintific (as spune) ca oamenii normali sunt la maxim de primitivi, chiar amuzant de prosti.

Tags: