M-am intors, mai e careva p’aici ?

Nu am mai postat din aprilie 2011, da’ si ala a fost doar un post in 5-6 luni de absenta. Da’ m-am intors si de data asta e pe bune.

Numele siteului + multitudinea de idei din capu meu o sa renasca teoreticuPUNCTcom.

Multe s-au schimbat in capu’ meu din 2010, dar sunt imbunatatiri cel mai probabil.

 

Teoretic.com are un nou luc’, mult mai simplu si usor de folosit. Am scos multe categorii precum Razi Natiune, ori FO7O, insa am sa fac ceva si cu posturile alea. Siteul se incarca dinamic, insemnand ca pagina nu se mai reincarca de fiecare data cand deschizi un post ori categorie, asa ca va incarca de 10 ori mai rapid. Te obisnuiesti tu cu el. Desi am pastrat toate conturile userilor (deci te poti loga din nou cu contul vechi) am bagat un nou sistem de comentarii, mult mai simplu si folosit de mai toti internauticii. Pentru ca, de fapt, iti trebuia cont doar sa postezi, iar acum nu mai ai nevoie de asa ceva poti posta si fara a fi logat pe site.

 

Dupa cum poate stii, am facut un mega documentar in engleza, TROM, care si acum aduna noi spectatori. Documentaru’ a atins sute de mii de oameni si per total toti l-au apreciat, de fapt cred ca doar 0.1%  din ei au avut comentarii negative la adresa lui. Deci, din punctu’ meu de vedere un real succes pentru al meu creier, stiind ca ideaile mele au atins atatia oameni din intreaga lume. Se lucreaza non-stop la subtitrari si primesc laicuri’ aproape zilnic pe pagina de feizbuc’ si gugal+’. Deci, e inca in viata dupa 2 ani, si chiar se raspandeste in noi creiere. Il poti vedea aici pe gratis : www.tromsite.com. O sa fac un articol separat despre el.

 

Am mai dat drumu la un site pe care il consider extrem de important, VideoNeat.com. Tone de documentare si cursuri video, selectate manual de catre mine (vazut, si ce placut, bagat pe site). O sa fac un articol si despre el in curand.

 

Alte updeituri’ : vedeti Paradise or Oblivion (http://www.paradiseoroblivion.com/ – site facut de mine si inca un baiat din Brazilia cu care tot lucrez la asemenea proiecte). E un documentar facut de Roxanne (sper ca nu ati uitat de Venus Project). Apropo de el, acum lucram la siteul principal, speram sa il terminam in 1-2 luni. O sa fie mult mai simplu, bine organizat si mult mai multe materiale video/audio.

 

Am o groaza de idei de puiat aici, nici nu va imaginati cum sunt de conglomerate in capu meu, gata de a iesi a iveala.  Tot ce o sa gasiti pe teoretic.com de acum incolo va fii original, uneori detaliat, alteori amuzant, e creieru’ meu pus pe hartie digitala.

 

Pofta buna!