Sunt un mincinos, dar nu voit. De ce ?

Hm….am zis ca am revenit si ca o sa scriu din nou pe site dar nu m-am putut tine de cuvant (din nou).

De ce ?

Pentru ca o sa imi redirectionez atentia mai mult catre proiectul Venus si anume TVPMagazine.com . Un site pe care cei de la TVP l-au lansat cu fast acum un an dar pe care nu l-au putut creste. Acum, mi-au dat mie proiectul pentru a-i da viata.

Vor fi stiri din stiinta si tehnologie (unele scrise de mine, altele de pe siteuri serioase de sitri), clipuri si documentare interesante (poate il voi integra cu celalalt site pe care il am – videoneat.com), interviuri cu Jacque ori alti membri TVP, samd.

E la latitudinea mea ce vreau sa fac cu el si asta e perfect pentru ca, articole ce se puteau regasi pe teoretic.com, le voi putea transpune in engleza pe un site oficial al proiectului Venus ce va fi foarte vizitat.

Abea am inceput sa lucrez la el, asa ca TVPMagazine.com e momentan versiunea veche. Voi schimba designeul, voi adauga articole, samd.

Vrem ca la un moment dat sa scoatem o revista “fizica”, reala, palpabila, pe hartie, din siteu asta. O idee extraordinar de buna. Probabil ca e mai simplu si mai eficient sa incepem printr-o editie online a revistei. Siteul e ca o gaina :), revista ca un ou´. Gaina mai mereu, ouale la un anumit interval de timp. Mai e pana a face gaina oua dar siteul va fi extraordinar (asa cred io).

Teoretic.com – nu stiu, poate aceleasi articole de pe tvpmagazine se vor regasi in romana pe teoretic.com. Voi vedea.

Asa ca in foarte curand TVPMagazine.com va fi nou nout.

A, apropo : contactul de pe teoretic.com pare sa nu mearga. Daca ati trimis vreun mail sa stiti ca nu l-am primit. Ma puteti a contacta oricand pe adresa asta de mail : tio.trom(AROND)gmail.com .