Asculta muzica pe gratis, pe net

Stiu ca e ceva normal, cine dracu mai plateste sa cumpere muzica ?¿ De fapt sunt multi….stiu, si io sunt socat, dar am vazut cu ochii mei. Nebuni 🙂

Ok, stiu ca sunt multe siteuri pe care poti asculta muzica, dar cel mai tare e GrooveShark. Il foloesc de mai bine de un an si e perfect. E un fel de player in browser. Gasesti orice melodie acolo, chiar si Gica Petrescu. Streamingu e perfect, design simplu si eficient.

04_Grooveshark_Broadcast_Sidebar

Iti faci un cont si poti sa iti faci propriu playlist. Statie radio daca vrei. Poti sa si asculti radiouri bazate pe genuri muzicale, ori cele mai ascultate melodii, cele mai bine votate si asa mai departe.

Sunt surprins cand vad ca oamenii inca mai folosesc youtube pentru a asculta muzica, iar multi nu au habar de Grooveshark.

A, e absolut gratis si e si pentru android sau ios.

Singurele reclame sunt langa player, dar pot fi scoase simplu prin adblock plus.

Poti instala unele extensii pentru a-l controla din orice pagina web, desktop, ori tastatura.

Io nu prea ascult asa des muzica, da´ e al dracu de simplu acum sa ascult daca vreau. Imi amintesc de vremurile in care aveam muzica pe calculator….winamp nebunii :)).

Daca ai auzit de Spotiffy, atunci tine minte ca Grooveshark e mult mai bun ;). Am folosit Spotiffy cam juma de an si m-a innebunit cu reclamele dintre melodii.

Sunt sigur ca Grooveshark e trecut ca si site ilegal, dar e de mult timp in viata si cred ca va ramane in continuare.