BAN pe softpedia forum

Ieri mi-am luat iar un ban pe forum.softpedia.com.

.

Motivul?

Am facut reclama intens la blog. 😐

.

Deschisesem doua subiecte, care erau de fapt un articol scris pe blog de catre mine despre religie si postat mai apoi in doua parti logice pe forum.softpedia.com. Oamenii se aprinsesera si mergeau discutiile. Cateva zeci de comentarii din prima zi si continuau.

.

softpedia_ban.

Greseala mea ?

Am scris la un prim post de 3 ori blog.teoretic.com. Prima data sub subiect spunand ca e postat si acolo. A doua oara, punand link catre un articol de pe blog, menit sa intareasca spusele mele in acel comentariu. A treia oara am recomandat cuiva un documentar ce se regasea tot pe blog, avand legatura stransa cu subiectul.

.

Ce sa fac daca toate acele materiale se gaseau aici ?

.

Apoi, la celalalt subiect, am pus doar sub forma de semnatura blogul……ceea ce fac mai toti.

.

Asa rau am facut reclama ?

Bine, nu ma mira. Am primit ban pe softpedia forum si pentru simplul motiv ca am avut nickname ” TeOrEticom “, care semana nespus de mult cu numele site-ului pe care il prezentam la PROMO – MY SITE, www.teoretic.com.

.

Pe fiecare astfel de forumas exista cate un mic Hitler, daca nu mai toti.

.

Daca am avut ce invata pana acum in legatura cu internetul, a fost ca si aici e o mare prostitutie. Daca vrei sa reusesti cu vreun site, sa scri ceva pe un forum, etc, va trebui sa faci n compromisuri, sa iti ti gura ( tastura ) si asa mai departe.

.

Nu am ura pe nimeni tocmai pentru faptul ca m-am obisnuit. Motiv pentru care ma chinui cu acest proiect ” Teoretic “.

.

Iar dupa experienta cu Eugen ( peugen ), care ne-a banat pe blogoree.ro pe motivul ca ” Sunt prea prost daia ! ” , mi-am dat seama ce zguduiti cu personalitatea stau in spatele unor siteuri/bloguri/forumuri. La blogoree.ro s-a rezolvat treaba 99% pentru ca acest Eugen a fost azvarlit pentru comportament de catre detinatorul siteului si deci ni se va scoate si ban-ul ( cred ).

Tags: