Filelist.ro si cum sa rezolvi o ‘problema’ a lui

De vreo 2 saptamani observam cum seara nu mai pot descarca de pe filelist. Torrentul se facea rosu ca ridichea si nu mai descarca nimic.

.

Cand m’am uitat mai bine la fisierul torrent, am observat urmatoarea chestie : “IP address change detected – announce disabled for 35 more minutes”. Am asteptat 35 de minut, dar ciclul se relua nerezolvand nimic.

FileList

.

Am cautat pe net si am aflat ca filelist.ro nu mai permite descarcarea simultana de pe 2 ipuri diferite cu acelasi user. Adica daca ai un user si il mai stie si prietena, varuto si unchito, nu veti mai putea descarca toti. Va va trebui un user pentru fiecare persoana. De asemenea, cu problema asta se confrunta si cei cu IP dinamic.

.

Cum rezolvi acest “IP address change detected – announce disabled for 35 more minutes” :

Daca iti apare eroarea asta e clar ca cineva mai descarca fisiere torrent luate de pe userul tau. Ca sa poti descarca si tu (chiar daca acel cineva are in momentul ala la descarcat acel fisier) trebuie sa stergi din utorrent (programul cu care descarci) ceea ce ai vrut sa descarci si nu se descarca. Acum intri la Profile pe filelist.ro si vezi unde ai “Reset passkey”, bifezi si salvezi. Aum descarci din nou de pe filelist.ro un nou fisier torrent (poti chiar pe acelasi pe care il aveai la descarcat) si il pui la download. . Trebuie sa astepti 35 de minute dupa ce faci toate astea pentru a se descarca.

Ar trebui sa mearga, dar vezi ca daca mai descarca cei care descarcau pana acum de pe contul tau, povestea se reia

.

E posibil sa nu mearga nici asa

.

Eu am facut exact la fel si nu a mers (bn, io am rutar’). Am inchis utorrentul, l’am redeschis, dar la fel. Ce e de facut? Restartezi calculatorul si merge brici.

.

Oamenii au facut asta pentru (cica) a proteja calculatoarele…..sa nu se strice….sa nu ii acuze nimeni….in fine, io zic’a au facut o prostie. Pentru ca urcasem pe teoretic.com fisiere torrent luate de acolo si io nu mai puteam descarca, renuntasem la el. Acum l’am facut si tin de cont…

Tags: