Ouale Kinder

Daca a fost ceva cu surprize, a fost KINDER.

Nu a existat vreun dulce care sa ofere jucarii mai frumoase decat Kinder, si intr-un mod deosebit. Luai ouale alea, le decojeai de ambalaj, le dadeai pe din’doua si zdranganeai curios ‘cochilia’, chestia aia de platic in care era jucaria. Daca nu se auzeau multe zdranganituri, era bine, ca insemna ca ai un personaj si nu vreo jucarie ce trebuia asamblata ( de obicei masinute ). Alea erau cele nedorite pentru ca se mai dezmembrau, la pierdeai piesele, etc.

08_kinder_egg

De multe ori nu puteam sa deschid aia in care era jucaria si ma duceam la taicameo sa o deschida. Eram incredibil de bucuros si curios de viitoarea jucarie.

Abea peste 15 minute mai mancam si ciocolata. Nu ca nu ar fi fost buna ( ba chiar era foarte buna ), dar faceam testul jucariei.

.

Apropo de jucarii, cele mai tari erau alea din seria leilor, hipopotamilor sau pinguinilor.

Si etapa asta din viata s-a desfasurat dupa regula dublelor. Aveai jucarii la fel, faceai schimb cu prietenii.

.

Uite unele surprize pe care inca le mai am :

no images were found

.

Geniale dulciuri, iar emotia pe care o creau unui copil era de luat in seama. Cata emotie aveam si cand trebuia sa alegem ouale….:).

De obicei iti luai 1 ca erau scumpe, dar erau nelipsite de sub bradul de Craciun.

A, chestiile alea de plastic erau folosite de tatzi’ pentru a-si tine suruburile mici sau alte dracii. Stiu ca de multe ori le umpleam cu apa…asa, fara niciun motiv.

Tags: